Tänään sitten sattu ja tapahtuu. Tänään tuli tieto siitä työpaikasta jonne hain marraskuussa. He olivat valinneet tehtäviin toisen henkilön. Mua helpotti. Olin jo luvannut mennä takaisin vanhaan työpaikkaani, kun en ollut tästä hausta mitään kuulunut. Nyt voin kevyin mielin viettää kolmen viikon lomani ja palata takaisin virkaani vuodenvaihteen jälkeen. Tietysti myös harmittaa, että mielenkiintoinen paikka meni ohi mutta vanhassakin paikassa on työnkuva sen verran laajentunut, että mielenkiintoisia haasteita on tiedossa.

Mutta hei, arvatkaapa kenellä on viimeinen työpäivä täällä? Minulla!! YES! Vuoden 2005 tulen muistamaan paitsi siitä, että tapasin ihanan S:n myös siitä, että työrintamalla oli todella tylsää. Luojan kiitos, että jätin vanhan paikkani varalle ja olin virkavapaalla. Siitä päätöksestä täytyy kyllä kiittä vanhempiani.

Ihmeen moni on tänään tullut kiittelemään kuluneesta vuodesta ja toivottelemaan hyviä jatkoja. Kai sitä loppujen lopuksi on ollut aika monen ihmisen kanssa tekemisissä. Kai hieman haikea olo..

Illalla me mennään S:n kanssa syömään. Ihan kiva juttu, kun molemmilla on kovasti menoa lauantaina. Taidanpa laittautua oikein nätiksi (=

Hauskoja viikonloppuja kaikille!!