Viikonlopusta alkaa loppu häämöttää ja meikäläinen istuskelee S:n työpaikalla ja kirjoittaa blogiaan. On muuten pirun vaikeaa kirjoittaa, kun juuri on mäntännyt noin 4 erää sulista ja kädet tärisevät ihan vaan rasituksesta.

Perjantainen ravintolareissu meni hyvin, ruoka oli hyvää ja seurakin mainiota. Hassu juttu sinänsä, että vanhat työkaverit ( se paikka, jonne olen menossa vuodenvaihteen jälkeen) olivat samassa paikassa syömässä. Kaikki muut tulivat tervehtimään paitsi pomo. Se ehkä tietää, että mä en juurikaan välitä vietää aikaa sen kanssa. Kaiken huippi oli joskus Tallinnaan tehdyllä reissulla, kun äijä polleena huuteli ilkeyksiä kaikille paikallisille ja rehvasteli sillä, miten suomalaisilla on rahaa jne. Kamlaa. No, onneksi työkaverit ovat ihan huippuja.

Huomenna on sitten ensimmäinen lomapäivä. Ajattelin hoidella kaikkia juoksevia asioita, käydä pankissa, vakuutusyhtiössä jne. Ja kai niitä joululahjojakin tulisi hankkia.

Kaverit olivat muuten risteilemässä viikonloppuna. Yksi vanha tuttu (tyttö) oli ilmeisesti pettänyt avomiestään aika rankasti ja kaikkien tuttujen edessä. Olivat heränneet saman peiton alta ja tietty sama meno oli jatkunut toisenakin päivänä. Paras Ystävä kertoi, että sitä oli aika karua katsella vierestä ja hän oli yrittänyt sanoa asiasta mutta tyypillä oli kuulemma aivan eri käsityksest siitä, mikä on pettämistä.

Yritin muuten tästä asiasta sitten keskustella S:n kanssa mutta ei se oikein innostunut. Mä olisi halunnut puhua siitä, mikä on pettämistä mutta hän totesi vaan lakonisesti, että suuteleminen. Piste ja siitä ei keskusteltu sen enempää.

Mitäs tässä turhaan jaarittelemaan. Palaillaa.